10 Quick Wins positief ontvangen door bewoners

Op 23 en 28 juni vonden bij Stichting BAD de bewonersbijeenkomsten plaats van Stichting Charlois aan de Vliet.

Meer dan zestig bewoners van de Boergoensevliet en aanpalende straten dachten, samen met ambtenaren van de gemeente Rotterdam, mee over de verbindende functie van de Vliet. Er is gesproken over verkeer, verbindingen, verblijven en vermaken op de Vliet.

Bewoners in gesprek op 23 juni 2022

Positief kritisch

Er werd door alle aanwezigen positief kritisch meegedacht. Er zijn veel ideeën opgehaald over datgene wat nóg beter kan!

De aanwezigen waren vooral enthousiast over de 10 Quick Wins die door de Stichting werden gepresenteerd: een plan van aanpak om de Vliet met verkeersregulerende maatregelen binnen 24 uur verkeersluw te maken en daarmee haar functie als woon- en verblijfsgebied te versterken.

Wijkmanager Oud-Charlois Marieke Smit ontving een bos bloemen van de stichting.

Het vervolg…

Stichting Charlois aan de Vliet is blij met alle ideeën en gaat in de zomer aan de slag om deze te verwerken in een update van de Visie voor de Boergoensevliet. Deze update wordt na de zomer gedeeld met de bewoners.

We hopen dat hiermee een hernieuwde basis voor verdere verbetering gelegd wordt. Graag willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd! Was u niet aanwezig, maar hebt u een goed idee?

We horen dan graag van u!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *